Strawberry panic!--Recenze

30. prosince 2013 v 14:31 | ♥Suki Ashikaga♥ |  Jiné anime a manga



Název: Strawberry Panic
Podoba: anime, manga
Žánr: shoujo-ai, komedie
Počet epizod: 26
Hlavní postavy:
Aoi Nagisa
Hanazono Shizuma
Suzumi Tamao
Tsukidate Chiyo
Okuwaka Tsubomi
Konohana Hikari
Minamoto Chikaru
Otori Amane
Rokujou Miyuki


Stručný popis děje: Roztomilá Nagisa nastoupí na dívčíškolu Miator, která se nachází v obrovském komplexu spolu se dvěma dalšími školami-Spica a LeRim-na vrcholu kopce Astrea Hill. Hned první den se setká s ,,Etoile"-velvyslankyní a reprezentantkou všech tří dívčích škol, Hanazono Shizumou. Shizuma se do ní na první pohled zamiluje a Nagisa je nucena skoro každý den odolávat jejím polibkům. Ovšem ne, že by jí ty polibky nějak vadily…I přesto ale bude spolu se svými kamarádkami z koleje řešit všelijaké trable a zažívat nezapomenutelná dobrodružství. A konečně možná pochopí tu zvláštní slabost, kterou zažívá v Shizumině blízkosti…

Zajímavosti:
V žádném díle anime ani mangy nevystupují muži

Astrea Hill-kopec, na kterém se nachází již zmíněnéškoly-je spolu s kostelem posvátné místo, muži zde mají vstup zakázán

Mezi otaku je tahle anime doslova,, yuri-klasika", fanoušek yuri a shoujo-ai, který tuhle anime neviděl, prostě není fanoušek

Moje hodnocení:

**********8/10

Hodnocení uživatelů:

**********7/10

Můj názor: Myslím, že to rozhodně neníšpatná anime. Určitě stojí za podívání. A zaručuji vám, že se stačí podívat na první díl a nebudete moci přestat. Zatím jsem lepší yuri neviděla. Strawberry panic je podle mě vtipná a romantická, ale některé pasáže nejsou moc záživné a občas u nich usínám.Celkové provedení anime beru, ale není to žádná sláva. Barvy mi přijdou takové vybledlé…je to asi tím, že je tato anime o něco starší než třeba Naruto, u kterého jsem zvyklá na lepší grafiku.

+jedinečnost postav
-špatná grafika

DOPORUČUJU!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký ,,perverzní žánr´´ se vám nejvíc líbí?

Hentai
Yaoi
Yuri
Shounen-ai
Shoujo-ai

Komentáře

1 Seiya Seiya | Web | 30. prosince 2013 v 18:59 | Reagovat

Mám ho na seznamu (a můžeš za to ty!) anime na shlédnutí. Ale děkuju za recenzi, aspoň vím co čekat.

2 Avito321Oi Avito321Oi | E-mail | 28. září 2017 v 22:38 | Reagovat

<b>Пополение баланса Авито (Avito) за 50%</b> | <b>Телеграмм @a1garant</b>

<b>Здравствуйте, дорогие друзья!</b>

Рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам требуются конкретные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно  на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

<b>Аккаунты не Брут. Живут долго.</b>

Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: <b>50% от баланса на аккаунте.</b>
Если нужен залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

<b>Гарантия: </b>

<b>И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!!</b> Вперед денег не просим...

Рады сотрудничеству!

<b>Заливы на балансы Авито</b>
________

как на авито восстановить аккаунт если забыл почту и пароль
авито прописка за деньги
как на авито иметь несколько аккаунтов
реклама на авито за деньги
авито деньги в долг под проценты

3 SlavaQov SlavaQov | 6. října 2017 v 4:19 | Reagovat

My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and whined about his anxiety. I totally told him to <a href=http://firmgains.com/drugs/how-to-make-ambien-work-better>website</a> and deal with it.

4 AlysonRrh AlysonRrh | E-mail | Web | 9. října 2017 v 0:09 | Reagovat

Hello everyone! Recently I have been dealing with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well <a href=https://www.snowdonrailway.co.uk/phpunit/tramadol-hexal>website</a> and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.

6 AlysonQsd AlysonQsd | E-mail | Web | 21. října 2017 v 21:52 | Reagovat
7 BethanyZfb BethanyZfb | E-mail | Web | 26. října 2017 v 10:34 | Reagovat
8 AlysonDbo AlysonDbo | E-mail | Web | 29. října 2017 v 13:08 | Reagovat
9 ElvaQsl ElvaQsl | E-mail | Web | 15. listopadu 2017 v 1:20 | Reagovat

Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries.  http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.

10 ElvaGqy ElvaGqy | E-mail | 25. prosince 2017 v 22:56 | Reagovat

апрапрапр

11 dafatib dafatib | E-mail | Web | 12. února 2018 v 4:00 | Reagovat

can you go more than once with viagra
<a href=http://viagrabs.com>viagra online</a>
what effect does grapefruit juice have on viagra
<a href="http://viagrabs.com">viagra pills</a>
viagra surgery and anesthesia risk of blindness

12 uriblenkt uriblenkt | E-mail | Web | 13. února 2018 v 23:02 | Reagovat

viagra groothandel
<a href=http://viagrauga.com/>buy online order viagra</a>
how to make viagra cream
<a href="http://viagrauga.com/">discount viagra</a>
viagra and cardiovascular problems

13 CanadaFah CanadaFah | E-mail | Web | 15. března 2018 v 17:51 | Reagovat

Fastidious respond in return of this question with solid arguments and describing all regarding that.

canada drug
<a href=http://canadianpharmacycubarx.com/#>canadadrugs</a>
pharmacy prices
<a href="http://canadianpharmacycubarx.com/#">safe canadian online pharmacies</a>

14 Darrelljuivy Darrelljuivy | E-mail | Web | 18. března 2018 v 20:24 | Reagovat

Hey there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup. Do you have any methods to stop hackers?
<a href=http://howtobuybitcoinshelp.com/>how to buy bitcoin</a>
<a href="http://howtobuybitcoinshelp.com/">where to buy bitcoins safely</a>

15 MarkNof MarkNof | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 4:51 | Reagovat

levitra l'aigle mount and blade war band
<a href="http://myvardenafilok.com#">levitra 20 mg bayer prezzo</a>
levitra hidayat ullah
<a href=http://mylevitraok.com#buy+levitra>vardenafil 20mg</a>
levitradiscount levitra

16 MarkNof MarkNof | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 0:07 | Reagovat

levitra cilais compare
<a href="http://mylevitraok.com#">levitra 20 mg bayer prezzo</a>
significado de levitra biblicamente como
<a href=http://mylevitraok.com#buy+levitra>levitra 20mg</a>
levitra overdose symptoms

17 MarkNof MarkNof | E-mail | Web | 19. dubna 2018 v 21:24 | Reagovat

baixaki cd levitra flavio playback singer
<a href="http://mylevitraok.com">generic levitra</a>
levitra cijena benzina
<a href=http://mylevitraok.com#vardenafil+20mg>levitra coupon</a>

18 MarkNof MarkNof | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 1:05 | Reagovat

youtube nila levitra online
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 20 mg bayer prezzo</a>
levitra 20mg obat untuk ejakulasi dini dan
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+20+mg+bayer+prezzo>levitra online</a>

19 buy levitra buy levitra | E-mail | Web | 24. dubna 2018 v 22:13 | Reagovat

Hi there, I also want to share my view at this place, when i don’t know even about a trouble-free thing related to PHP, I always go to search that from web.

20 levitra prices levitra prices | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 2:32 | Reagovat

I am sure this post has touched all the internet users, its really really nice piece of writing on building up new blog.

21 NicolasSluro NicolasSluro | E-mail | 30. dubna 2018 v 20:14 | Reagovat

ranitidine <a href="http://g5gab8b8b8b8.com/">ranitidine</a>

22 NicolasSluro NicolasSluro | E-mail | 2. května 2018 v 12:11 | Reagovat

ranitidine 300 mg  <a href="http://g5gab8b8b8b8.com/">ranitidine 300 mg </a>

23 MarkNof MarkNof | E-mail | Web | 6. května 2018 v 14:33 | Reagovat

is levitra generic in the us
<a href="http://mylevitraok.com">buy levitra</a>
comparison of levitra viagra cialis
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+20mg>levitra coupon</a>

24 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 6. května 2018 v 16:58 | Reagovat

Hi everybody, I am sure you will be enjoying here by watching these kinds of funny videos.

25 MarkNof MarkNof | E-mail | Web | 6. května 2018 v 17:52 | Reagovat

buy levitra online europe pharmacy
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra prices</a>
levitra flavio briatore
<a href=http://myvardenafilok.com#vardenafil+20mg>vardenafil 20mg</a>

26 levitra 20mg levitra 20mg | E-mail | Web | 6. května 2018 v 20:29 | Reagovat

What's up everybody, I am sure you will be enjoying here by watching these kinds of comic video clips.

27 levitra 20mg levitra 20mg | E-mail | Web | 6. května 2018 v 23:33 | Reagovat

Excellent way of telling, and fastidious article to take data concerning my presentation focus, which i am going to deliver in college.

28 MarkNof MarkNof | E-mail | Web | 7. května 2018 v 4:11 | Reagovat

levitra definicion diccionario tematico
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 20 mg</a>
levitra and ace inhibitors
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+online>vardenafil 20mg</a>

29 vardenafil 20mg vardenafil 20mg | E-mail | Web | 7. května 2018 v 5:44 | Reagovat

Hi there i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this piece of writing i thought i could also make comment due to this sensible article.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama